TOEFL Junior

toefl
TOEFL Hazırlık Programı
TOEFL, tüm dünyada geçerli olan ve uzun yıllardır uygulanan en önemli dil sınavıdır.

Ulusal ve uluslararası pek çok enstitü, üniversite, kuruluş ve şirket başvurularında, İngilizce yeterlilik belgesi olarak TOEFL sınavından alınmış puan geçerli kabul edilmektedir.

TOEFL sınavının 11 yaş ve üzeri çocuklara uyarlanmış haline TOEFL Junior sınavı denir.

Sınav, İngilizce okuduğunu ve dinlediğini anlayabilme ve İngilizcenin yapısı olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır.

TED Edirne Koleji olarak, öğrencilerimizi okulumuzdan mezun olduklarında en yüksek İngilizce seviyesine ulaştırmayı hedeflemekteyiz ve bu hedef doğrultusunda, onların zirveye çıkmalarını sağlamak amacıyla İngilizce eğitimlerimize TOEFL Junior programı da eklenmiştir.

TOEFL Junior sınavı biri sene başında diğeri sene sonunda olmak üzere senede iki defa uygulanır. İlk ve ikinci sınav arasındaki süreçte ders programlarına serpiştirilmiş TOEFL dersleriyle de sınava yönelik hazırlık çalışmaları yürütülür.