Kayıt Ücretleri

İLKOKUL 43.600 TL
ORTAOKUL 46.750 TL
LİSE 49.850 TL
  • Ücretlere %8 oranında KDV dahildir.
  • Yemek ücreti 9.850 TL’dir.
  • Ücretlere okul servisi, öğrenci kıyafetleri ve kitap ücretleri dahil değildir.
  • Lise Eğitim Ücretleri, LGS ve TED Okula Giriş /Bursluluk Sınavları sonuçlarına göre %100’e varan burs oranlarıyla ücretlendirilir.

TED EDİRNE KOLEJİ 2022-2023 ÖĞRETİM YILI İNDİRİMLER VE İNDİRİM ORANLARI*

İndirim Türü İndirim Oranı Açıklama
Erken Kayıt İndirimi %5 28.02.2022 tarihine kadar kayıt yaptıran öğrencilere uygulanır.
Peşin Ödeme İndirimi %5 Peşin ödemelerde eğitim ücreti üzerinden uygulanır.
Kardeş İndirimi %5 Kardeş indirimi, tutar üzerinden her bir çocuğa uygulanır.
TED Mezunu İndirimi %5 Ebeveynlerden biri TED mezunu ise; eğitim ücreti üzerinden uygulanır.
TED Aidiyet İndirimi %2 Okulumuzda okuyan mevcut öğrencilerimize eğitim ücreti üzerinden uygulanır.

*Kazanılacak bursların ücretleri, liste ücretleri üzerinden hesaplanır.

TED Edirne Koleji kayıt ücretleri ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığı ile bizimle irtibata geçebilir ya da kampüsümüzü ziyaret ederek TED Edirne Koleji okul yönetimi ile görüşebilirsiniz.

TELEFON: 0 284 226 00 04
E-POSTA: [email protected]