TED Edirne Koleji, 40.000 m2 alan üzerinde toplam 18.000 m2 kapalı alana sahip çağdaş bir eğitim ve yaşam yerleşkesidir.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise kademeleri bağımsız girişleri olan farklı eğitim blokları içinde planlanmıştır. Yaş gruplarına göre ayrılmış açık oyun ve spor alanları, kültür, sanat ve eğitim mekanları ile zengin bir sosyal donatı ortamına sahip yerleşkede, olumsuz iklim koşullarında kullanılabilecek kapalı oyun, teneffüs, dinlenme ve etkinlik alanları bulunmaktadır.

Doğal gün ışığı alan derslikler ve sosyal alanları, şeffaf ve ulaşılabilir öğretmen ve yönetici ofisleri, farklı kademelerden bahçe ve dış avlularla geçiş olanağı sunan planı ile öğrencilerin akademik, bireysel ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan yerleşke, öğrencilerin ve öğretmenlerin etkileşim içinde ve bir arada olmaktan mutluluk duyacakları bir öğrenme ortamı olarak tasarlanmıştır.